Anhörigstöd/Medberoende

För dig som lever eller har levt nära någon med beroende och/eller psykisk ohälsa. Att växa upp i en familj där det förekommer missbruk och/eller psykisk ohälsa präglar oss. Vi tar med oss saker in i vuxenlivet som vi inte mår bra av. Kanske återupprepar vi omedvetet våra föräldrars mönster. Det finns sätt bryta detta, det är aldrig för tidigt att ta hjälp, men heller aldrig för sent.

 

 

SINNESROBÖNEN FÖR MEDBEROENDE

Ge mig sinnesro att acceptera de människor jag inte kan förändra. Mod att förändra den människa jag kan och förstånd att inse att den människan är jag,

Okänt ursprung

 

 

 

Är du trött på att alltid komma i andra hand? Sätter du andras behov framför dina egna?
Lever du nära eller har levt nära någon i missbruk och eller psykisk ohälsa? Har du varit eller är utsatt för psykisk eller fysisk misshandel?

 Nu finns möjlighet att läka ditt medberoende i grupp. Du ges möjlighet att arbeta med din egen problematik i grupp med andra.

 Vi träffas sex tillfällen i två timmar på plats i Täby eller online. 2.400,-(möjlighet att dela upp betalning finns.)

  
Om du är intresserad av att delta så skicka gärna en intresseanmälan till jessica@stillahem.se eller ring på 070-791 48 23


Deltagande i gruppen kostar 2.400,- (möjlighet att dela upp betalning finns.)
Som deltagare i gruppen ges du utrymme att själv utforska just din problematik och vad du behöver ta för steg i ditt liv för att må bättre.
Individuella övningar varvas med teori och gruppövningar och som deltagare får du hemuppgifter mellan träffarna i syfte att hålla processen igång.

Vill du veta mer är du varmt välkommen att ringa Jessica

på 070-791 48 23 eller skicka ett mail till  jessica@stillahem.se

                             Vill du veta mer kontakta mig gärna på jessica@stillahem.se eller 070-791 48 23

Hör gärna av dig om du har några frågor!