Anhörigstöd i grupp

Medberoende/anhörigstöd i grupp

Nu startar Stilla hem upp medberoende/anhörigstödgrupp i Täby!Lever du eller har levt nära någon i missbruk och/eller med psykisk ohälsa? Då finns en mycket stor risk att utveckla medberoende. Det finns sätt att bryta det. Ju tidigare du tar hjälp desto bättre, men det är aldrig för sent.


Gruppen startar måndagen den 25/4
Plats : Åkerbyägen 280, 1 tr ner på gaveln, Täby
Tid 17.00-19.00
Datum: 25/4, 2/5, 9/5, 16/5, 23/5, 30/5, 6/6 och 13/6
Deltagande i gruppen kostar 3.000,- (möjlighet att dela upp betalning finns.)


Som deltagare i gruppen ges du utrymme att själv utforska just din problematik och vad du behöver ta för steg i ditt liv för att må bättre.
Individuella övningar varvas med teori och gruppövningar och som deltagare får du hemuppgifter mellan träffarna i syfte att hålla processen igång.


Så här säger ett par deltagare som deltagit i medberoendegrupp i Solna.


”Tack för att du delar med dig av dina egna erfarenheter. Tack för att du utmanar och ställer frågor, men alltid känner av om det är ok för var och en. Du har bidragit till att jag öppnat mitt sinne och vågat lyfta på stenar.
”Du har fått mig att känna mig trygg. Jag har skrattat och gråtit och vågat släppa fram saker. Jag har alltid varit lite rädd för psykologer och terapeuter (och mött ett par jobbiga) men du är så bra! Tack för att fått mig att vilja fortsätta den här resan.


Vill du veta mer är du varmt välkommen att ringa Jessica på 070-791 48 23 eller maila på jessica@stillahem.seVill du som företag veta mer och ha ett prisförlag kontakta mig gärna på ovanstående kontaktuppgifter.


Hör gärna av dig om du har några frågor!